SLIMMING PILING ZA TIJELO 350ML

11713

SLIMMING PILING ZA TIJELO 350ML

SAUNA & SPA linija posebno je dizajnirana za njegu kože i kose u sauni, kada pod utjecajem visokih temperatura koža počinje aktivno „disati“, povećavajući osjetljivost i propusnost, te se šire i pročišćuju pore i aktivno stimulira metabolizam. Prirodni aktivni sastojci sadržani u svakom proizvodu SAUNA & SPA linije dolaze do punog izražaja, a eterična ulja imaju dodatno aromaterapijsko djelovanje.

Ugodite si spa tretmanom u vlastitom domu! Isprobajte piling za tijelo s organskim uljem smreke, sibirska sol, ciprejem, i medom s Altajskog gorja. Zagrijavajući učinak pilinga omogućuje aktivnim sastojcima da prodru još dublje u kožu.

Ekstrakt organske smreke sadrži smolu, masna ulja, biljni vosak, organske kiseline te je vrlo bogat C vitaminom. Aktivno obnavlja strukturu kože te je čini čvrstom i elastičnom.

Sibirska sol je bogata mikro i makro elementima, koji potiču imunitet i regeneriraju stanice kože, održavaju njezinu elastičnost, mekoću i čvrstoću. Čestice soli nježno uklanjaju suhe stanice, zaglađuju površinu kože i potiču dotok krvi u potkožna tkiva.

Organski zeleni čaj pomaže u detoksikaciji, dubinski čisti i tonizira kožu pospješujući njezinu otpornost na izvanjske utjecaje.

Med s Altajskog gorja sadrži cijeli niz mineralnih soli, kao i vitamine A, C, PP, H, E, K te B kompleks, koji olakšavaju drenažu tekućine iz tkiva, vlaže i učvršćuju kožu i tako aktiviraju sintezu kolagena.

 

Cijena:

112,15 kn

KUPI ONLINE