NATURA SIBERICA – POSEBNA PO PRIRODI

 

Natura Siberica prva je ruska kozmetička linija prirodne kozmetike na hrvatskom tržištu, s posebnom pričom i i pristupom njezi. Njezina su posebnost adaptogene sibirske samonikle ljekovite biljke te recepture koje su se koristile još u drevnoj ruskoj tradiciji. Ove biljke posjeduju sposobnost prilagođavanja te i našoj koži pomažu da se prilagodi raznim vremenskim uvjetima, a u stanju su revitalizirati i usporiti starenje kože.
 

logo

 

Suočena sa sve većim razlikama u temperaturama tijekom godine, pregrijanim ili jako hladnim i uglavnom nedovoljno vlažnim zrakom u prostorijama, naša koža često reagira pojavom preosjetljivosti, pucanjem kapilara, suhoćom i preuranjenim, naglašenijim borama. Pritom su se vrlo učinkovitima pokazali kozmetički proizvodi u kojima se koriste ljekovite biljke i njihove recepture upotrebljavane u tradiciji autohtonog sibirskog stanovništva – zato su upravo proizvodi Natura Siberica postali svjetski hit.
 

sibirska-smreka

 

Kreirajući liniju prirodne kozmetike, stručnjaci Nature Siberice usmjerili su se na prirodne resurse Sibira i Dalekog istoka koji od davnina imaju jedinstven biljni svijet, formiran pod utjecajem kompleksnih klimatskih uvjeta: izrazitih temperaturnih fluktuacija, hladne zime (temperature znaju pasti i na -57°C), vruća ljeta (do 35°C), snažni vjetrovi. Samoniklo bilje, koje se prilagodilo konstantnoj borbi za opstanak u tako surovoj klimi, posjeduje moćan životni potencijal.
 

U Sibiru biljke ručno beru i prikupljaju lokalna sibirska plemena, a Natura Siberica aktivno sudjeluje u očuvanju njihove tradicije. Čistoću sastojaka jamče europski certifikati ECO BIO, ECOCERT i ICEA.
 

Brand Natura Siberica distribuira se širom svijeta, a kvaliteta proizvoda preopoznata je od strane korisnika i stručnjaka, čemu svjedoče i brojne nagrade. Primjerice, pjena za kupanje novorođenčadi s organskim ekstraktima čička i koprive branda Natura Siberica dobitnik je zlatne nagrade na sajmu Natural Products 2013., a brand Natura Siberica 2012. godine proglašen je najboljom organskom zelenom kozmetikom na Međunarodnom sajmu kozmetike Cosmoprof u Bolonji.
 

Na hrvatskom tržištu Natura Siberica kozmetika prisutna je od 2013. godine, a zastupnik i distributer je tvrtka Biovega d.o.o. Iz širokog asortimana ove kvalitetne prirodne kozmetike možete odabrati niz proizvoda za njegu tijela, lica i kose, preparate za njegu beba te anti-age proizvode među kojima se ističe linija ABSOLUT s kavijarom beluga. Natura Siberica, u želji da svoje proizvode učini pristupačnima što većem broju potrošača, posebnu pažnju usmjerava na dobar omjer cijene i kvalitete, što su prepoznali i kupci u hrvatskoj.
 

Posebna po prirodi