NOVO! NATURA SIBERICA ABSOLUT ANTI-AGE LINIJA

 

Predstavljamo novu kozmetičku anti-age liniju Natura Siberica ABSOLUT čiji su proizvodi rezultat najnovijih kozmetoloških dostignuća u kombinaciji s jedinstvenim svojstvima beluga kavijara koji koži pomažu očuvati mladost i ljepotu.
 

Koža savršeno upija ove preparate jedinstvene recepture obogaćene beluga kavijarom koji, u kombinaciji s aminokiselinama, vitaminima, mineralima i organskim biljnim ekstraktima vrlo djelotvorno aktivira proces proizvodnje kolagena i elastina. Ovi preparati osim što jačaju tonus kože dubinski ju hrane i hidratiziraju, ublažavaju bore i prekomjernu pigmentaciju kože.
 

Natura-Siberica-ABSOLUT-s-k
 

Zašto odabrati proizvod iz linije ABSOLUT?

 1. Provjereno djelovanje
  Crni kavijar bogat je bjelančevinama, aminokiselinama i vitaminima koji su od esencijalne važnosti za zdravlje naše kože. Poseban hidratizirajući MoistUp kompleks djeluje na ravnotežu tekućina te obnavlja i učvršćuje kožu. Kompleks omega-6 kiselina hrani, detoksicira i štiti kožu, jača elastičnost kože te djeluje na jačanje kontura brade. Ovaj kompleks prodire duboko u kožu, regenerira ju, poboljšava ravnotežu lipida i osigurava dugotrajan antioksidativni i pomlađujući učinak. D-Pantenol steže pore, obnavlja kožu i jača metabolizam stanica.
   

 2. Potpuno su prirodni
  Organski ekstrakt korjena ginsenga obnavlja kožu, štiti ju od onečišćenja iz okoliša, tonizira i hrani, dok organski ekstrakt kore breze štiti kožu od upala i djeluje kao antiseptik te jača krvne žile. Organski ekstrakt sapunike stimulira proizvodnju prirodnog kolagena, obnavlja stanice kože i čuva kožu od starenja.
   

 3. Ne sadrže štetne sastojke
  Kozmetika Natura Siberica Absolut ne sadrži silikone, ineralna ulja, parabene, BHT-BHA, PEG, EDTA.

 

KAVIJAR korišten u liniji ABSOLUT dobiven je humanim postupkom od neoplođenih jajašaca sibirske jesetre. Obrađuje se u francuskim laboratorijima, vrhunskim tehnološkim metodama u proizvodnji kavijara, proizašlih iz dugotrajnih proučavanja i znanstvenih istraživanja.
 

Proizvodi Natura Siberica Absolut
 

Absolut-group-2